Gezondheid in handen 

Telefoon : 055 312 17 40   
06 5340 25 48   


.

    Tina Streng


 

Asyra Pro

De Asyra Pro

Een complete gezondheidsanalyse met de Asyra in slechts 5 minuten !!!

Werking

Asyra Pro (Photon Resonance Optimization) is een innovatie op het gebied van meet- en
behandelapparatuur van de Bio Energetische en Biofysische Geneeskunde en is een volledig
geautomatiseerd computer analysesysteem op basis van bioresonantie. Elke lichaamscel, elk orgaan, de hele mens, maar ook alles om ons heen bestaat uit energie en heeft zijn eigen specifieke frequenties/trillingen. Asyra maakt gebruik van deze energievelden en meet de frequenties van 40 organen en zijn orgaansystemen en geeft hiervan een overzicht.

Verstoringen

Het systeem gaat op zoek naar de oorzaak van de verstoringen. Dit kunnen allergieŽn, belasting van virussen/bacteriŽn/ schimmels/parasieten, emotionele en psychische verstoringen, fysieke belasting zoals scheefstand van wervels, gebitsbelasting, gifstoffenbelasting, hormonale verstoringen, immuunsysteem problemen, resten van doorgemaakte ziekten, spijsverteringsproblemen, stofwisselingsproblemen, vaccinatie belasting, voedingstekorten, voedselintoleranties zijn.

Tekort

Daarbij meet het Asyra systeem of er een tekort is aan o.a. vitaminen, mineralen, sporenelementen, enzymen, essentiŽle vetten en aminozuren. Ook uw eigen - meegebrachte - voedingssupplementen kunnen getest worden of deze zinvol voor u zijn.
Meer informatie vindt u op:  www.asyra-nederland.nl

NB: Het Asyra systeem stelt geen diagnose en kan niet ter vervanging van een reguliere analyse en/of behandelmethode worden gezien.

 

 
 
 
(c) 2013 Tina Streng - Design by TRRWebdesign