Gezondheid in handen 

Telefoon : 055 312 17 40   
06 5340 25 48   


.

    Tina Streng


 

Over mij


Tina Streng-NieuwenhoffDoordat ik bijna dertig jaar ervaring heb als fysiotherapeut heb ik veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van gezondheid, sport en beweging. Vele uiteenlopende klachten aan het bewegingsapparaat werden succesvol behandeld in mijn eigen praktijk.

De laatste vijftien jaar behandelde ik als bekken(bodem)therapeut vooral mensen met blaasproblemen, bekken-bodemproblemen, bekkenpijn, darmproblemen, prostaat-klachten, zwangerschapsklachten (ook na de bevalling) en menopauzeklachten. Hierbij constateerde ik dat er nauwelijks aandacht was voor de relatie tussen voeding, leefstijl en eerder genoemde problematiek in de reguliere geneeskunde.


Daarom

Besloot ik mij om te scholen. De behandelbank werd verruild voor de schoolbank en met veel
enthousiasme volgde ik vele opleidingen op het gebied van voeding, gezondheid en leefstijl:
Gewichtsconsulent (2011), Orthomoleculaire Voeding en Geneeskunde (2012), Orthomoleculair
sportbehandelaar (2012), Bioresonantie Asyra Pro (2013), PNEI therapeut (2014) en de
opleiding "Van passie naar Professie" van Eric van Schijndel (2015).

Samen met u

Ga ik op zoek naar de oorzaak van uw klachten, zodat we hier een passende oplossing voor kunnen vinden. Hierbij gebruik ik mijn karaktereigenschappen empathisch vermogen, alsmede nuchtere blik, analytisch vermogen en volgens de laatste wetenschappelijke inzichten.

Visie

Ik wil een brug slaan tussen de reguliere geneeskunde en de complementaire alternatieve geneeskunde. Zij staan niet tegenover elkaar, maar vullen elkaar aan. Zo kijk ik vanuit meerdere invalshoeken naar uw klachten.

Ik wil mensen bewustmaken dat iedereen een groot onderdeel van zijn eigen gezondheid zelf in handen heeft.