Ga naar hoofdinhoud

Een meting met de Asyra PRO verloopt snel en is geheel pijnloos.

Werking
In mijn praktijk werk ik met Bioresonantie Asyra Pro als aanvulling op mijn eerdere bevindingen. Het is een volledig geautomatiseerd analyse behandel systeem op basis van Bio Energetische Geneeskunde.
Als energie blokkeert in je lichaam kun je klachten krijgen. Elke lichaamscel, maar ook alles om ons heen bestaat uit energie en heeft zijn eigen specifieke frequenties/trillingen.
Bioresonantie maakt gebruik van deze energievelden en geeft informatie over de energetische staat van de organen en zijn orgaansystemen.

Verstoringen
Het systeem gaat op zoek naar de mogelijke oorzaken van de verstoringen zoals allergieën, emotionele stressfactoren, hormonale verstoringen, immuunsysteem problemen, spijsverteringsproblemen, gifstoffenbelasting, voedingstekorten / voedselintoleranties en nog veel meer.

Tekort
Het Asyra systeem kijkt of er mogelijk een tekort is aan o.a. vitaminen, mineralen, vetzuren en andere voedingsstoffen.
Ook je eigen – meegebrachte – voedingssupplementen kunnen getest worden of je deze wel of niet meer nodig hebt.

Asyra stelt geen diagnose, dat doet je huisarts/specialist
Bioresonantie is geen vervanger van reguliere metingen, maar wordt gebruikt als ondersteunend hulpmiddel in de praktijk.
Ook geef ik geen advies over je medicatie. Wel kijk ik heel goed naar eventuele interacties met je medicatie.

Meer informatie over Asyra PRO vind je op www.asyra-nederland.nl

Interesse gewekt?

Een holistische aanpak is kenmerkend voor mijn werkwijze, waarbij ik verder kijk dan de klacht. Samen met jou ga ik op zoek naar de echte oorzaak van je klacht.
Als de oorzaak gevonden is, volgt een behandelplan op maat, waarbij de aandacht uitgaat naar o.a. jouw levensstijl, voedingspatroon en het activeren van het zelf herstellend vermogen van je eigen lichaam.