Ga naar hoofdinhoud

Ervaringen

Door de jaren heen heb ik veel mensen geholpen. Hieronder lees je enkele ervaringen van mijn cliënten. Ik zou het erg op prijs stellen als jij een recensie achterlaat.
Vul het formulier in en laat weten hoe je het ervaren hebt.

In april kreeg ik corona.
Reguliere medici wisten daar nog niet veel raad mee.
Toen ik dacht dat ik beter was, kwam het weer terug.
En zo bleef t doorgaan, beter -ziek -beter -ziek.

Na 6 weken ben ik naar Tina gegaan. Samen hebben we een plan gemaakt dat speciaal op mijn levenswijze gericht was. Ik sportte veel maar dat lukte na corona helemaal niet meer. We hebben daar drastische veranderingen in aangebracht. En mijn eetpatroon is aangepast.

Na deze aanpassingen ging het al snel beter met mij, het was wel een hele opgave om anders te sporten en te eten.
In september kon ik weer gewoon sporten/ademen. Het anders eten ben ik nu zo gewend dat ik niet anders meer wil, voel mij zo veel beter dan voorheen, zelfs beter dan voor de corona tijd.

Echt blij mee.

Een half jaar geleden kwam ik voor het eerst bij Tina.
Ik werd meteen geraakt door de zorgvuldigheid en deskundigheid, waarmee Tina werkt. Ik had tevoren een vragenlijst ingevuld, waar ze zich nauwlettend in had verdiept.
Aan de hand daarvan en wat ik vertelde, ging ze met mij aan de slag. Intussen ben ik al een aantal keren terug geweest. Ik kom van heel ver en ik voel dat we op de goede weg zijn.

Mijn hormonale schommelingen zijn beter in balans, ik heb minder last van nachtelijk zweten en dagelijkse opvliegers. Daarom heb ik nu veel meer energie, met al die opvliegers gaat er veel energie uit je lichaam verloren. Meten is weten, met de metingen weet je exact welke stoffen je lichaam nodig heeft en of je lichaam dit kan opnemen. Jaarlijks laat ik dan ook een check-up doen of alles nog in balans is.

In 2016 ben ik door de reguliere artsen uitgebreid onderzocht met klachten van: verminderde energie, slecht slapen, stress en reumatische klachten. De klachten waren dusdanig dat ik er down van werd. Conclusie: geen aanknopingspunten voor verder onderzoek. U moet er maar “mee leren leven”!
Via via kwam ik toen bij Tina terecht. Na het invullen van een vragenlijst werd er op het spreekuur uitgebreid besproken wat de reden zou kunnen zijn van alle klachten. Tina kwam snel op de diagnose: metabool syndroom zonder overgewicht.
Dit betekende voor mij leefstijl en vooral voeding aanpassen: geen suiker, een koolhydraatbeperkt dieet en voedingssupplementen. Zij gaf mij gelijk een aantal leuke recepten mee, waarmee ik aan de slag kon. Resultaat: ik kon zelf wat doen aan mijn lichamelijke toestand en… wat gaf het mij een verbetering! Ik werd weer fit en voelde mij weer ‘lekker in mijn vel zitten’. Soms is er een terugval, maar dan kan ik weer met Tina afspreken en ‘meet’ zij alles door en word ik weer op de goede weg gezet.

Mijn vraag aan Tina was of ze mij kon begeleiden in het gebruiken van voedingssupplementen tijdens de overgang. Ik had al het ea geprobeerd en steeds werd ik er ziek van. Samen met Tina heb ik nu ontdekt welke voor mij het beste zijn. Ook heb ik mijn eetgewoonten aangepast waardoor ik me nu veel beter voel.
Ook voor mijn dochter heeft Tina veel kunnen betekenen, zij had Pfeiffer en deze ziekte kan jaren voortduren, maar ze was er binnen een jaar van af.
Tina Hartelijk dank!

Enige jaren geleden had ik maagklachten en een gespannen gevoel rond de maagstreek. Van mijn huisarts kreeg ik maagzuurremmers die ik liever niet wilde slikken. Nadat ik wat was gaan rondneuzen op internet kwam ik terecht bij Tina.
Bij Tina kreeg ik meteen het gevoel zij kan wat voor mij betekenen. Bij haar kon ik mijn verhaal kwijt. Ze gaf goede voedingsadviezen en schreef voedingssupplementen voor. Na een paar maanden was ik van mijn klachten af. Als ik af en toe toch weer in mijn oude fouten verval kom ik terug voor een check-up.

Onze ervaringen met jou in jouw praktijk. Ja, dat is vooral jouw positieve betrokken deskundigheid, je luisterend oor, want we voelen ons zeer gehoord en serieus genomen en dat is mede te danken aan de royale tijd en ruimte die je aan iedere cliënt besteedt. Wat wij ook belangrijk vinden is het stukje nazorg. We hebben het gevoel dat we zonder schroom, altijd nog even terug kunnen komen met een vraag of extra toelichting, die zich vaak pas aandient als we weer thuis zijn. Heel veel dank daarvoor.

Een aantal jaar geleden had ik erg veel klachten door een te traag werkende schildklier en een chronisch vitamine B12-tekort. Al jaren kreeg ik hier medicatie voor, maar ik bleef oververmoeid. Deze vermoeidheid had erg veel invloed op mijn dagelijkse leven, kon niet werken.
Ik had eerlijk gezegd ook niet veel vertrouwen meer in welke behandelaar dan ook. Ik ging eigenlijk naar Tina toe met het idee ‘baat het niet dan schaadt het niet’.
Tina nam mijn klachten meteen erg serieus. Na een aantal maanden onder behandeling te zijn geweest begon ik mij steeds iets beter te voelen .
Het lukt nu weer om een normal leven te leiden zonder klachten en heb een (fysieke) baan ! Ik kan dit goed volhouden en heb nog energie om andere leuke dingen te doen. Een enkele keer kom ik nog voor een tussentijdse controle bij Tina, zodat ik op de goede weg blijf.
Ik ben erg positief over de goede, persoonlijke begeleiding van haar.

Als je gezond bent, krijg je weinig medische controles en dan is zo’n controle/meting prettig om eventuele tekorten/ behoeftes aan te vullen.

Ik ervaar Tina als een betrokken therapeut. Ze is erg goed voorbereid op ieder consult en altijd bezig om het best geschikte resultaat te vinden. Ze geeft daarbij een uitgebreide uitleg, zodat het voor mezelf ook steeds duidelijker wordt hoe ik, met mijn lijf, op dingen reageer. Boeiend, met positief resultaat.

Ook jouw ervaring delen?

Ik zou het erg op prijs stellen als jij een recensie achterlaat. Vul het formulier in en laat weten hoe je het ervaren hebt.